Verhuursysteem Vergaderzalen

Het online verhuursysteem van Huurvergaderzaal.nl is speciaal ontwikkeld voor vergaderlocaties en conferentiecentra. Via het reserveringssysteem kunnen externe huurders direct een reservering aanvragen. Het verhuursysteem kan worden toegevoegd aan je eigen website zodat huurders de mogelijkheid hebben om de beschikbaarheid van een bepaalde vergaderruimte direct in te zien. Daarnaast kunnen ze reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL.

Verhuursysteem op je eigen website

Met Huurvergaderzaal.nl heb je de mogelijkheid om een verhuurmodule aan je eigen website toe te voegen. Hiervoor ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. De module voor het verhuren via je eigen website is inbegrepen bij elk type abonnement van Huurvergaderzaal.nl. Hiervoor hoef je geen extra module af te sluiten. Je zorgt ervoor dat je bezoekers op je eigen website blijven en vanaf daar direct de beschikbaarheid in kunnen zien en kunnen reserveren.

Je kunt iedere externe aanvraag ook eerst laten goedkeuren of afkeuren door de beheerder. Op die manier kan niet iedere gebruiker een reservering plaatsen en voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Je hebt na iedere aanvraag nog de mogelijkheid om eerst contact op te nemen met de aanvrager.

Huuraanvragen omzetten in facturen

De huuraanvragen welke in het verhuursysteem worden gemaakt kunnen via het facturatiesysteem snel worden omgezet in een factuur. Als je gebruik maakt van de functie online betalen wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze online is betaald. Doordat de aanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je heel wat handmatige handelingen achteraf!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Lees meer over onze banqueting software!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl