Vergaderzaal Reserveringssysteem

Huurvergaderzaal.nl is het ideale vergaderzaal reserveringssysteem om vergaderzalen georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het reserveringssysteem, speciaal gemaakt voor het verhuren van vergaderzalen: Huurvergaderzaal.nl, heeft vele voordelen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Zaalreserveringen worden automatisch omgezet in facturen
  • Je kunt zonder kosten starten met een demo!

Waarom het reserveringssysteem van Huurvergaderzaal.nl?

Huurvergaderzaal.nl heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom onze klanten voor het reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van vergaderzalen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun vergaderzaal kunnen verhuren, jij ook?

Reserveringsmodule op eigen website 

Met het reserveringssysteem van Huurvergaderzaal.nl kun je een reserveringsmodule op de website van jullie vergaderaccommodatie plaatsen! Zo blijven bezoekers op jullie website en biedt het hen extra gemak: zij kunnen namelijk meteen de beschikbaarheid van vergaderzalen inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in elke website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons vergaderzaal reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde vergaderzalen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Gratis demo reserveringssysteem!

Start vandaag nog met een gratis demo van ons reserveringssysteem! De demo versie zullen we aanpassen naar jullie situatie met vergaderruimtes en andere zalen. De demo biedt volledig gebruik van alle functionaliteiten van het systeem. Als je graag definitief gebruik wil gaan maken van het reserveringssysteem, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl