Reserveringssysteem Conferentieruimtes

Huurvergaderzaal.nl biedt het ideale reserveringssysteem om conferentieruimtes georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het reserveringssysteem, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van conferentieruimtes: Huurvergaderzaal.nl, heeft vele voordelen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Reserveringen van ruimtes worden automatisch omgezet in facturen
  • Maak gratis kennis met een online demo!

Waarom het reserveringssysteem van Huurvergaderzaal.nl?

Huurvergaderzaal.nl heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het gratis reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van conferentieruimtes. Velen voor jou hebben zorgeloos hun conferentieruimte kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem 

Met het reserveringssysteem van Huurvergaderzaal.nl kun je een reserveringsmodule op de website van de conferentielocatie plaatsen! Zo blijven bezoekers op jullie website en biedt je hen extra gemak: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van het conferentieruimte inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in elke website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons conferentieruimte reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde conferentieruimtes omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Gratis demo van het reserveringssysteem voor conferentieruimtes!

Nu komt het mooiste van alles: wij bieden een gratis demo op maat aan. Deze demo van het reserveringssysteem bevat alle functionaliteiten en wordt op maat ingericht. Als je de mogelijkheid wil hebben om onbeperkt boekingen of zalen te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl