Reserveringssysteem Vergaderruimtes

Onderdeel van de SaaS-applicatie is het online reserververingsysteem waarmee bedrijven direct een aanvraag kunnen plaatsen voor beschikbare vergaderruimtes. Via de reserveringsmodule welke op jullie eigen website kan worden getoond, hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van vergaderruimtes online in te zien. Voor beschikbare zalen met bijbehorend vergaderarrangement kan direct een reserveringsaanvraag worden geplaatst en indien gewenst zelfs online worden betaald via iDEAL.

Reserveringssysteem op je eigen website

Met Huurvergaderzaal.nl heb je de mogelijkheid om een reserververmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. Dit is mogelijk bij elk type abonnement, je hoeft hier geen extra module voor aan te schaffen! Op deze manier blijven de bezoekers op jullie eigen website en kunnen ze direct online de beschikbaarheid van zalen inzien in hun gewenste vergaderruimte reserveren.

Als je liever niet wil dat iedereen een boeking kan plaatsen, kan je de reserveringen die via de module eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Geboekte vergaderruimtes omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen reserveringen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als jullie gebruik maken van de online betaalmethoden wordt er automatisch een factuur aangemaakt van reserveringen welke direct met iDEAL zijn betaald. Doordat de deze aanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je veel handmatig werk achteraf. Zo makkelijk is het verhuren van vergaderruimtes met het online reserveringssysteem van Huurvergaderzaal!


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.