Planningssysteem Bestuurskamers

Onze applicatie biedt een gebruiksvriendelijk planningssysteemvoor o.a. bestuurskamers en andere zalen. Speciaal gecreëerd voor verschillende typen zalen, groot en klein. De onwikkeling van onze software heeft plaatsgevonden in samenwerking met meerdere accommodaties welke het systeem naar volle tevredenheid in gebruik hebben.

Het planningsprogramma heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een online overzichtelijke planning voor huurder en verhuurder
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele voordelen van het reserveringsprogramma voor jullie bestuurskamer? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor bestuurskamerverhuur?

Huurvergaderzaal.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het bestuurskamer planningssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun bestuurskamer kunnen verhuren.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een voor ons vanzelfsprekend voordeel is dat ons planningssysteem een overzichtelijke, online planning geeft voor de verhuur van jullie ruimtes. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Een ander belangrijk voordeel van het reserveringssysteem van Huurvergaderzaal.nl is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor bestuurskamer. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra gemakkelijk voor de sporters die elke week weer terugkomen! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de twee weken, elke dinsdag op een bepaald tijdstip of elke 25e dag van de maand.

Verhuurde bestuurskamers omzetten in facturen

Het laatste voordeel van het planningssysteem van Huurvergaderzaal.nl dat wij graag willen toelichten is de mogelijkheid om verhuurde bestuurskamers om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt het debiteurenbeheer automatisch uitgevoerd!

Vraag snel een gratis demo aan en ontdek zelf de mogelijkheden van Huurvergaderzaal!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl