Online Betalen Vergaderzalen

Bedrijven hebben de mogelijkheid om hun online gereserveerde vergaderzaal direct af te rekenen via het reserveringssysteem met bijvoorbeeld iDEAL. Dit is erg handig bij incidentele verhuur van de vergaderruimte. Het opmaken van de factuur, versturen en het controleren van de betaling worden hiermee volledig weggenomen en geautomatiseerd. Beschik direct vooraf over het geld en vergeet je debiteurenbeheer! Dat is met een gerust gevoel zalen verhuren aan derden. 

Maandfacturen online betalen

Ook maandfacturen welke achteraf worden verstuurd kunnen via het facturatiesysteem worden voorzien van een betaallink waarmee huurders de online betaling af kunnen ronden. Op deze manier hou je het overzicht en kan je via de software direct zien welke maandfacturen voor welke vergaderruimte betaald zijn. Hetzelfde geldt ook voor kwartaalfacturen of facturen van losse zaalreserveringen en/of vergaderarrangementen.

Online betaalmethoden

Je kunt kiezen uit verschillende online betaalmethoden zoals iDEAL. Ons systeem heeft een naadloze koppeling met de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van ons professioneel abonnement dan kan je gebruik maken van de online betaalmethoden. Zo gemakkelijk is het gebruik van Huurvergaderzaal. Vraag direct vrijblijvend een demo aan.

Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl