Image

Kassakoppeling

Met de slimme kassakoppeling van Accommodatiehuur heb je de mogelijkheid om horecabestedingen rechtstreeks vanuit de kassa door te sturen naar het reserveringssysteem. Binnen Accommodatiehuur wordt het kassaticket gekoppeld aan een zaalreservering. Op deze manier vergeet je nooit meer de nacalculatie te verwerken op de factuur en bespaar je ook nog eens veel tijd! Momenteel ondersteunen wij maar liefst 6 kassasystemen, waaronder Lightspeed K-Series, Lightspeed, unTill, Twelve, Booq en Elli - De Haan IT. Informeer naar de mogelijkheden indien je een ander systeem gebruikt.

Image

‹ Terug naar alle koppelingen

Horecabestedingen doorsturen

Kies op de kassa als betaalwijze "Op rekening zaal" en stuur kassatickets eenvoudig door naar het facturatiesysteem van Accommodatiehuur. Door deze handige integratie worden bestedingen op nacalculatie niet snel meer over het hoofd gezien. Waar je deze voorheen handmatig toevoegde aan de factuur worden de bestedingen nu automatisch door Accommodatiehuur opgehaald uit de kassa! 

Voordelen kassakoppeling

Het integreren van je kassasysteem en het online reserveringssysteem biedt verschillende voordelen. Allereerst verkleint het de kans op fouten en levert het tijdsbesparing op. Door de integratie goed in te richten scheelt het daarbij ook veel uitzoekwerk van grootboekrekeningen zoals "kruisposten op rekening". De horeca-omzet wordt meegenomen in de rapportages binnen Accommodatiehuur en daarmee krijg je gelijk extra inzicht vanuit je reserveringssysteem.

Ondersteunde Kassakoppelingen

Met Accommodatiehuur kan je alle voordelen van ons systeem en die van vele kassasystemen combineren tot een machine die niet te stoppen is, een must have voor elke onderneming dus. Elk kassasysteem die wij ondersteunen sluit naadloos aan op alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. 

Neem nou kassasysteem Booq, een alles-in-één businessplatform dat met je bedrijfsvoering meegroeit, in combinatie met het systeem van Accommodatiehuur, zul je merken dat ook jouw onderneming klaar is voor de toekomst. 

We ondersteunen op dit moment maar liefst 6 kassasystemen:

    - Lightspeed K-Series
    - Lightspeed
    - unTill
    - Twelve
    - Booq
    - Elli - De Haan IT

Gebruik je een ander systeem? Of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl