Boekhoudkoppelingen

Voor diverse online boekhoudpakketten hebben wij koppelingen of exportbestanden. Met de boekhoudkoppeling van Twinfield, Exact Online, Moneybird, iMUIS Online, Visma eAccounting en Snelstart worden facturen en debiteuren automatisch gesynchroniseerd tussen de facturatiemodule en het boekhoudpakket. Voor de enterprise boekhoudpakketten Key2Financiën en SAP CiVision en voor de pakketten Exact Globe en Asperion hebben wij export bestanden van facturen en debiteuren welke eenvoudig in jullie boekhoudsoftware kunnen worden ingelezen.

Regelmatig worden er nieuwe koppelingen toegevoegd aan onze software. Staat jullie boekhoudpakket er niet tussen? Informeer snel naar de mogelijkheden!

Betaalproviders

Met verschillende betaalproviders hebben wij een koppeling gerealiseerd. Lees meer over online betaalproviders.

Narrowcasting

Onze verschillende narrowcasting outputs maken het mogelijk om de dagplanning van de locatie te tonen op een TV bij de ingang van de accommodatie. Ook zijn er feeds beschikbaar om de dagplanning per zaal te tonen. Zo kan je bij iedere zaal een gespecificeerde dagplanning tonen en weten huurders waar ze aan toe zijn.

Overige koppelingen

Wij bieden naast de standaard koppelingen ook diverse accommodatiespecifieke koppelingen. Hierbij kan je denken aan koppelingen met toegangscontrole en klimaatbeheersystemen. Neem gerust contact met ons op.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl