Vergaderzaal Facturatiesysteem

Huurvergaderzaal.nl is het perfecte facturatiesysteem om vergaderzalen georganiseerd en zonder stress te verhuren en factureren!

Het facturatiesysteem, is speciaal ontwikkeld voor vergaderaccommodaties heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • De mogelijkheid voor het opmaken van zowel losse facturen als maandfacturen
  • Het invoegen van online betaallinks in de factuur
  • Optie tot boekhoudkoppeling
  • Diverse online betaalmethoden

Waarom dit facturatiesysteem voor de vergaderzaalverhuur?

Huurvergaderzaal.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het vergaderzaal facturatiesysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun vergaderzaal kunnen verhuren.

Uitgebreide mogelijkheden voor het opmaken van de factuur

Via het planningssysteem kan je gemakkelijk facturen aan maken voor de zaalhuur. Deze facturen beschikken over het bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens voor een factuur. Doordat de factureren geheel automatisch in pdf-formaat opgesteld worden zijn er geen handmatige handelingen meer te verrichten. Dit betekent geen zorgen meer over btw-codes. Onze applicatie maakt het beheren van financiën een stuk makkelijker!

Online betaallinks op je factuur

Bij het afnemen van een standaard abonnement heb je toegang tot de praktische online betaaloplossing van Huurvergaderzaal.nl. Via deze extensie heb je de mogelijkheid om online betaallinks mee te sturen met de factuur. De huurder kan via deze link de betaling met iDEAL of Paypal voldoen. Wel zo gemakkelijk! Een bijkomend voordeel: de reserveringen die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt & betaald, wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden overgenomen door Huurvergaderzaal.nl. Hierdoor kan je zorgeloos vergaderzalen verhuren!

Boekhoudkoppelingen

Wanneer je als vergaderzaal een professioneel abonnement afsluit krijg je toegang tot het maken van een boekhoudkoppeling. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl