Facturatie

Facturatiesysteem Vergaderzalen

Huurvergaderzaal beschikt over een volledig geïntegreerd facturatiesysteem. Hierin heb je de mogelijkheid om op verschillende wijzen online facturen op te maken voor de verhuurde vergaderruimtes. Zo is het mogelijk om voor een eenmalig verhuurde vergaderzaal een factuur op te maken, maar dit kan ook in de vorm van een verzamelfactuur voor meerdere vergaderzalen over een langere periode. Het is eenvoudig om terugkerende bedrijven elke maand een overzichtelijke factuur te sturen.

Digitale facturen

Direct na afloop van de maand stel je digitale facturen op van het werkelijk verbruikt. Binnen 10 minuten alle facturen gemaild en geboekt.

Lees verder ›

Betaallink op facturen

Geef huurders de mogelijkheid om facturen direct te betalen met één van de online betaalmethoden zoals iDEAL.

Betaalproviders ›

Boekhoudkoppeling

Met de meestgebruikte boekhoudsystemen hebben wij koppelingen. Iedere factuur wordt zo automatische ingeboekt in je administratie.

Boekhoudkoppeling ›

Facturen opmaken voor verhuurde vergaderruimtes

Facturen worden voorzien van jullie eigen logo en de wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand.

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons professioneel abonnement heb je toegang tot de online betaaloplossing met o.a. iDEAL. Daarmee worden betaallinks meegestuurd met de e-mail waarin de factuur verzonden wordt. De ontvanger van de factuur kan de betaling direct met iDEAL voldoen. Indien de betaling is voldaan krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van de online betaalmethode kan het debiteurenbeheer grotendeels geautomatiseerd worden met bijvoorbeeld automatische betalingsherinneringen. 

Facturatie met boekhoudkoppeling

Als je het professionele abonnement afneemt kan je gebruik maken van de verschillende boekhoudkoppelingen. Met de meest gebruikte pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn: Twinfield, Exact Online, Asperion, Snelstart en Muis. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@huurvergaderzaal.nl